Vier aanhoudingen na woningoverval Almere

Normal 507c531fb7ce41e6996200b97141e653
Afbeelding: Google Maps

Almere - Een grootschalige politieactie na een woningoverval in Almere had woensdagavond 13 november snel resultaat. Vier jongemannen zijn aangehouden, het gaat om een 16-, 17-, 18- en een 19-jarige jongen uit Almere.

Rond 20.45 uur kreeg de politie een melding over een woningoverval aan de Sportmark in Almere. Bij de overval werd apparatuur buitgemaakt.

De politie ging na de melding snel ter plaatse. Op basis van de signalementen ontstonden al snel ideeën over de identiteit van de verantwoordelijken. Het onderzoek richtte zich daarom deels op deze mogelijke verdachten. Deze personen konden snel getraceerd worden. Daarbij stuitten agenten ook op de gestolen spullen. Eén verdachte ging er vandoor toen hij de politie zag. Toen de verdachte door bleef rennen, ook na verschillende waarschuwingen, heeft de agent een waarschuwingsschot gelost. Later kon deze verdachte alsnog worden aangehouden.

De vier verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Adverteren op Almere-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Almere-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Almere
14:40

17° C

Zwaarbewolkt

1.97 km/h

80%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief