Supermarkt in Almere overvallen

Normal politie

Almere - Drie daders overvallen, zondagavond 9 februari, met wapens een supermarkt aan de Jaagmeent in Almere. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

Rond 19.50 uur werd een supermarkt aan de Jaagmeent overvallen door drie daders. De overvallers kwamen binnen en een van de verdachten sloeg direct een beveiliger tegen zijn hoofd. Onder constante dreiging van een wapen eisten ze geld. Ze gingen er vervolgens met de buit vandoor op twee rode scooters. In de winkel waren ook klanten aanwezig, zij raakten gelukkig niet gewond. Het slachtoffer werd door ambulancemedewerkers nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Signalement

Het gaat om drie mannen. Ze waren allen gekleed in donkere regenpakken, met een lichte streep op de rug, borst en broekspijpen van de onderbenen. Ze zijn gevlucht vanaf de Jaagmeent in zuidelijke richting over de busbaan in de richting van de Gooimeerdijk-Oost.

Adverteren op Almere-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Almere-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Almere
15:28

17° C

Zwaarbewolkt

1.97 km/h

80%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief