Straatroof op Watercipresstraat in Almere

4 maanden geleden gepubliceerd

Op dinsdag 27 februari vond er een straatroof plaats op de Watercipresstraat in Almere. Twee slachtoffers werden onder bedreiging van een wapen beroofd van hun persoonlijke spullen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Omschrijving

Rond 19.15 uur ontving de politie een melding van de beroving. De verdachte is na de straatroof gevlucht in de richting van het station Parkwijk. Agenten hebben in de omgeving een onderzoek ingesteld naar de verdachte, maar troffen hem niet meer aan. Aansluitend werd een buurtonderzoek uitgevoerd en getuigen gehoord.

Signalement

Het signalement van de verdachte is als volgt: een man, ongeveer 1.75 meter lang, met een getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een zwarte trainingsbroek met het logo van Puma, zwarte sneakers en zwarte handschoenen.

Oproep getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof of mensen die op een andere manier over informatie beschikken. Als u camerabeelden heeft, wil de recherche deze graag ontvangen. U kunt de beelden zelf uploaden. Er kan ook gebeld worden met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Daarnaast kan informatie worden gedeeld via het meldformulier op de website van de politie.