Poging tot Straatroof in Almere: Politie Zoekt Getuigen

6 maanden geleden gepubliceerd

Incident op Kruispunt

Een 65-jarige vrouw werd slachtoffer van een poging tot straatroof in Almere. Het incident vond plaats rond 11:30 uur op het kruispunt van de Bartokweg en de Schonbergweg. Een onbekende man probeerde de tas van haar rollator te stelen. Dankzij de snelle reactie van de vrouw kon ze haar tas beschermen. Tijdens de worsteling kwam de vrouw helaas ten val. De verdachte vluchtte zonder buit.

Signalement Dader en Vluchtroute

Volgens het signalement van de politie is de dader een man van ongeveer 1 meter 90 lang met een donkergetinte huidskleur. Hij droeg een grijze hoodie met de capuchon strak over zijn hoofd getrokken. De dader is na de mislukte straatroof op een zeer oude fiets gevlucht in de richting van Muziekwijk/station Almere.

Oproep tot Getuigen

De politie doet een beroep op getuigen om zich te melden. Als u rond 11:30 uur in de buurt van het kruispunt Bartokweg en de Schonbergweg was en iets heeft gezien, wordt u verzocht contact op te nemen. Ook personen die mogelijk camerabeelden in hun bezit hebben, worden verzocht zich te melden. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven.