Overval op supermarkt in Almere

7 maanden geleden gepubliceerd

Op 20 april 2023 heeft er een overval plaatsgevonden in een supermarkt aan het Wim Kanplein in Almere. Twee jongemannen bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen en gingen er met geld uit verschillende kassa’s vandoor. Na de overval zijn de daders gevlucht via de Louis Davidstraat.

Beschrijving van de gebeurtenis

Tegen sluitingstijd, om 20.50 uur, kwamen twee gemaskerde mannen de supermarkt binnen. Een caissière werd onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen om de bankbiljetten uit de kassalade af te geven. Ook een medewerkster van de servicebalie moest onder dezelfde bedreiging het geld uit haar kassa overhandigen.

Vervolgens zijn de daders met de buit ontsnapt. De politie is momenteel nog op zoek naar deze personen. Eventuele tips of aanwijzingen zijn zeer welkom.

Oproep aan het publiek

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien of meer informatie hebben over de overval. Ook als u de daders herkent aan hun kleding, wordt u verzocht contact op te nemen. Iedere tip kan waardevol zijn voor het onderzoek. De politie hoopt zo snel mogelijk de daders te kunnen oppakken.