Gewapende Overval in Almere Buiten

8 maanden geleden gepubliceerd

In Almere Buiten heeft zich op zaterdag 11 november een gewapende overval voorgedaan in een winkel voor tijdschriften en tabak aan het Noordeinde. Drie jonge gewapende verdachten bedreigden het personeel met een vuurwapen en maakten een geldbedrag buit.

Oproep voor Getuigen

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat kan bijdragen aan het opsporen van de daders, worden verzocht contact op te nemen. De verdachten, die na de overval rennend de winkel verlieten, waren in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. Hun exacte leeftijd is niet bekend, maar men vermoedt dat ze zeer jong zijn.

Impact op Personeel

Het personeel van de winkel is enorm geschrokken en ontdaan door de overval. Dergelijke gewelddadige incidenten laten vaak een diepe indruk achter bij slachtoffers en ooggetuigen.

Contact opnemen met de Politie

Getuigen of mensen met informatie over de overval kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of hun informatie doorgeven via het tipformulier. Anoniem een tip doorgeven is ook mogelijk via 0800-7000. De politie waardeert alle hulp bij het opsporen van de daders en het verder brengen van het onderzoek.