Explosie bij partycentrum in Almere

8 maanden geleden gepubliceerd

Woensdagavond 29 november eindigde een feest bij een partycentrum aan de Transistorstraat in Almere abrupt door een explosie. De explosie vond plaats aan de buitenzijde van het pand en vernielde de glazen deuren. Er waren op dat moment ongeveer 300 gasten aanwezig, maar er zijn geen gewonden gemeld.

Onderzoek en oproep tot getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar het incident, inclusief een buurtonderzoek. Daarnaast is er een oproep uitgegaan voor getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord. Niet alleen de aanwezige feestgangers, maar ook andere personen die mogelijk meer informatie hebben, worden gevraagd zich te melden.

Camerabeelden

De politie stelt het op prijs als bewoners van de omliggende buurt en de feestgangers gefilmd materiaal of camerabeelden willen delen. Het delen van deze beelden kan helpen bij het oplossen van de zaak.

Het feest was ten einde en de gasten waren al op weg naar huis toen de explosie plaatsvond. Ondanks de schade aan het pand en de schrik onder de aanwezigen, is er verder geen melding gemaakt van persoonlijk letsel.