Explosie bij bedrijf aan Cinemadreef in Almere

4 maanden geleden gepubliceerd

Vrijdagavond heeft er een explosie plaatsgevonden bij een bedrijf aan de Cinemadreef in Almere. De explosie vond plaats rond 22:50 uur. Er zijn geen gewonden gevallen en er is tot nu toe niemand aangehouden in verband met het incident.

Omschrijving

In de omgeving van de Cinemadreef werd rond 22:50 uur een harde knal gehoord. Bij aankomst constateerde de politie dat de voorgevel van het bedrijf aanzienlijke schade had opgelopen door de explosie.

Onderzoek

Het forensisch opsporingsteam en het Team Explosieven Verkenning van de politie hebben onderzoek gedaan naar het incident.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets verdachts gezien voor of net na de explosie aan de Cinemadreef? Of heeft u camerabeelden waarop iets verdachts te zien is in de uren voor de explosie of erna? En heeft u mogelijk informatie over wie er achter dit incident zou kunnen zitten? De politie roept op om deze informatie te delen.

Vragen

Er zijn nog veel vragen onbeantwoord. Wie weet wat er is gebeurd? Wie heeft camerabeelden? De politie doet een beroep op de Almeerse gemeenschap om te helpen bij het oplossen van dit incident.

Tipformulier

Heeft u een tip over deze zaak? De politie heeft een tipformulier beschikbaar gesteld om informatie te verzamelen. Uw bijdrage kan van groot belang zijn bij het onderzoek.