Man aangehouden voor steekincident op de Evenaar in Almere

Normal aanhouding boeien001

De politie heeft een 45-jarige man uit Almere aangehouden omdat hij verdacht wordt van het neersteken van een 34-jarige plaatsgenoot. Het incident gebeurde dinsdagmiddag rond 16.30 uur op de Evenaar in Almere.

Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Evenaar. Agenten troffen daar een zwaargewonde man aan die was neergestoken. Hij vertelde dat de dader met zijn auto was weggereden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte heeft zich woensdagochtend 12 augustus gemeld bij het politiebureau in Hardenberg (Overijssel) waar hij is aangehouden. De auto waarin hij was weggereden, is inbeslaggenomen voor onderzoek. 

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben wat zich op de Evenaar heeft afgespeeld. Heeft u informatie, neem contact op met de recherche via 0900-8844. De recherche komt ook graag in contact met buurtbewoners die in het bezit zijn van een camera en mogelijk beelden hebben van het incident of wat daar aan vooraf ging.  Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.  

 

Adverteren op Almere-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Almere-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Almere
00:32

17° C

Zwaarbewolkt

1.97 km/h

80%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief